detector.media
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
30.08.2018 18:01
В Україні запустять супутниковий телеканал про Китай
В Україні запустять супутниковий телеканал про Китай
29 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ліцензію ТОВ «Новий шовковий шлях – Україна» на запуск супутникового телеканалу про Китай під логотипом «+86 NSR».

Власниками телеканалу є громадянин Китаю Лю Лімінг (85%) і Володимир Линник (15%) – колишній генеральний директор Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс».

Володимир Линник розповів, що Лю Лімінг – є основним інвестором каналу, цей китайський бізнесмен уже 20 років працює в Україні.

Телеканал у форматі travel&adventure (подорожі та пригоди) розповідатиме про культуру, науку та історію Китаю. Його назва «+86 NSR» є комбінацією міжнародного телефонного коду Китаю та абревіатури New Silk Road («новий шовковий шлях»).

За словами пана Линника, ідею створення телеканалу обговорювали з послом Китаю в Україні. Канал планують запустити 1 січня 2019 року, у рік Китаю в Україні.

Програмне наповнення каналу становитимуть культурно-мистецькі програми (4,5 години на добу), науково-просвітницькі (3,5 години на добу), освітні (4,5 години на добу) і телеторгівля (3 години на добу).

«+86 NSR» планує мовити в некодованому вигляді із супутника Amos-7.

Фото: «Укрінформ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY