detector.media
29.08.2018 15:45
На СТБ стартував спецпроект про російських бойовиків
На СТБ стартував спецпроект про російських бойовиків
У програмі «Вікна-новини» на телеканалі СТБ стартував проект «Іхтамнєти» про ув'язнених російських бойовиків, яких Україна готова обміняти на утримуваних в РФ українців. Автор спецпроекту – журналістка Олена Лунькова

Про це йдеться в релізі СТБ.

У рамках циклу сюжетів журналістка розкаже історію чотирьох ув'язнених з Москви, Архангельська, Северодвінська та Нижньовартовська.

«Переконати їх говорити вдалося тільки тому, що тепер в стінах в'язниці ми заодно. Ми вирішили розповісти їх історії, щоб дати слово тим, кому його не дають навіть в рідній країні, – прокоментувала пані Лунькова. – Ми не вимагали від цих людей зізнань або каяття. Ми хотіли зрозуміти, хто вони, як зароджується зло, чим воно харчується і що, врешті-решт, змушує людину підняти руку на іншого, переступити межу людяності, закону і власної країни».

Спецпроект виходить на каналі СТБ у випусках програми «Вікна-новини» з 27 серпня о 17:30 та 22:00. Остання серія вийде 31 серпня.

Нагадаємо, у липні СТБ показав спецпроект кореспондента Артема Сорокіна «Довічники» – цикл сюжетів про справи в'язнів, яких довічно позбавили волі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY