detector.media
Сергій Цигіпа
28.08.2018 16:07
Медійні шахи Коломойського

Шахова партія з підтекстом майбутньої участі в президентській кампанії між зірками шоу-бізу Зеленським і Вакарчуком продовжується на медійній дошці пана Коломойського. І увесь цей бліц-турнір зав’язаний на святкуванні Дня Незалежності.

Тільки пройшов 25 серпня сюжет у вечірньому випуску «ТСН» про грандіозний концерт «Океану Ельзи» на «Олімпійському», де лідер гурту разом із 100-тисячною аудиторією заспівав гімн України, як кількома хвилинами пізніше нам вже розказують про не менш видовищний захід «Кварталфест» у селі Підопригори на Сумщині. Там вже в присутності 150 тисяч глядачів Зеленський & Со теж заспівали Гімн України.

Було емоційно та зворушливо. Головний комік країни розказав нам, що вони свідомо поїхали з виступом у провінцію, бо в столиці виступати може будь-хто, а ось на селі… І ведуча програми підкреслила: виступ «кварталівців» був безкоштовним.

У понеділок, здавалося б, про святкування Дня Незалежності можна було б і підзабути, воно поступово ставало історією. Але ні. У вечірньому сюжеті на «плюсах» виходить сюжет «Музика, рекорди і сюрпризи» про той самий єдиний в цьому році концерт «Океанів». А через декілька хвилин, як ви вже здогадалися, телеглядачам розказують про безкоштовний концерт «Квартал 95» в адміністративному центрі Луганщини – Северодонецьку.

50 тисяч мешканців просто неба зібралося подивитися на популярних артистів, лідер яких наголосив, що вони тут щоб об’єднати серця та підтримати людей. І ще одна думка пролунала від виконавців: ми їздимо на самий «пєрєдок» із концертами, а де ж ті «народні» артисти, вони ж народні, тому чому не виступають перед простим народом? Камінчик такий чималенький у чийсь город полетів.

Взагалі-то це добре, коли артисти їздять по «городам и весям» та дарують людям радість. І тут, на перший погляд, жодної політики. Тільки передчуття підказує, що пан Коломойський тримає руку на пульсі. І якщо Вакарчук зробить хід в сторону висування в президенти, то в нього вже заготовлений протихід – Зеленський. Тим більше, що вже йде реклама нового сезону серіалу про «народного» президента Голобородька у виконанні всюдисущого Зеленського. «Новий слуга народу» чекає на свій час.

А нам поки що відведена роль спостерегачів. Чи буде продовжена ця шахова партія з президентським підтекстом між двома «топовими» представниками вітчизняного шоу-бізнесу ми узнаємо найближчим часом. Хоча, це може бути і просто «мильною бульбашкою», яка лопне і ніхто цього навіть і не помітить.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY