detector.media
28.08.2018 16:01
До 25 серпня – прийом заявок на «Школу ефективного медіа-тренера»
ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує набір на 5-денний тренінг «Школа ефективного медіа-тренера». Тренінг відбудеться 19-23 вересня у Києві

Мета тренінгу: навчити  медіа-тренерів та медіа-спеціалістів ефективно доносити інформацію до цільової аудиторії (журналістів та представників медіа-організацій) за допомогою різних методів та способів подачі матеріалу.

Хто може взяти участь у цьому тренінгу: тренери у сфері журналістських розслідувань, журналістики толерантності, цифрової безпеки, медіаграмотності, текстового та відео-сторітелінгу, журналістики даних, експерти з міжнародних стандартів журналістики та інших сфер журналістської альтернативної освіти.

На тренінгу учасники дізнаються, як:

ТренерОлег Хоменок – старший радник з питань медіа в Internews Network, сертифікований медіа-консультант і медіа-тренер. Має багаторічний досвід у медіа-галузі. Автор кількох посібників із журналістики.

Участь у тренінгу є безкоштовною. Для участі у 5-денному тренінгу «Школа ефективного медіа-тренера» буде відібрано 10 учасників. 

Заявку потрібно заповнити та надіслати до 25 серпня 2018 року (24.00). Зробити це можна ТУТ.

До 5 вересня 2018 року організатори повідомлять відібраним учасникам про участь у тренінгу.

Учасникам тренінгу з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація вартості проїзду.

Всі учасники зобов’язуються бути присутніми під час усіх днів тренінгу та брати активну участь у всіх навчальних заходах.

 З будь-яких питань звертайтеся за номером телефону (050) 245-89-53 або пишіть на електронну скриньку tetkolisnyk.irrp@gmail.com. Контактна особа – Тетяна Колісник

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY