detector.media
28.08.2018 13:19
30 серпня – виставка і дискусія в Тернополі «Жінки. Як забезпечити жінкам рівний доступ до політики?»
30 серпня – виставка і дискусія в Тернополі «Жінки. Як забезпечити жінкам рівний доступ до політики?»

30 серпня о 17:00 у Центрі науки (м.Тернопіль, пл. Героїв Євромайдану, 4) відбудеться відкриття виставки та публічна розмова на тему «Жінки. Як забезпечити рівний доступ до політики?».

Захід організовує громадська організація «Центр UA» в рамках спеціальної теми «Жінки. Рівність. Політика» 5-го Міжнародного конкурсу «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни».

Організатори заходу звертають увагу на те, що в Україні існує дисбаланс представництва жінок в органах влади: до прикладу, серед чинного складу парламенту жінки-депутати становлять лише 12,3% (відповідно до порталу відкритих даних ВРУ).

Питання до обговорення:

Учасники обговорення:

Модераторка — Наталка Соколенко, журналістка, ведуча «Громадського радіо»

За детальною інформацією можна звертатися до представниці ГО «Центр UA» в Тернополі Юлії Ковальчук — (067) 833 73 21; cenzuri.stop@gmail.com.

Подія на Facebook

5-й Міжнародний конкурс «Стоп Цензурі! Громадяни за вільні країни» впроваджується в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2015-2018 рр.

Програма розвитку Організації об’єднаних націй (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку, організацією, яка виступає за позитивні зміни та надає країнам доступ до джерел знань, досвіду та ресурсів задля допомоги людям в усьому світі будувати краще життя. ПРООН співпрацює з понад 170 країнами світу, допомагаючи їм знаходити власні шляхи розв‘язання глобальних та національних проблем в галузі людського розвитку.

Ілюстрація: Damian Kłaczkiewicz «Women in politics»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY