detector.media
Алена Каракуца
для «Детектора медіа»
27.08.2018 15:22
На «Радіо НВ» у новому сезоні вийдуть авторські програми Бабченка і Положинського
На «Радіо НВ» у новому сезоні вийдуть авторські програми Бабченка і Положинського
27 серпня «Радіо НВ» розпочало новий ефірний сезон.

Про це повідомляє nv.ua.

До ранкового шоу «Новий ранок» (виходить з понеділка по п'ятницю о 07:00–10:00) в новому сезоні приєднався Павло Новіков, який вестиме програму разом з Олегом Білецьким. У минулому Павло Новіков був головним режисером Нового каналу, працював на BBC та «Радіо Свобода».

Сашко Положинський, який раніше вів «Новий ранок» разом з Олегом Білецьким, стане в новому сезоні ведучим авторської музичної програми «Звуки Про». Програма буде виходити щочетверга о 21:00–22:00.

Зміни торкнулися також денного і вечірнього ефірів. Дмитро Тузов, який вів програму «Новий день», стане ведучим вечірнього шоу «Новий вечiр», яке виходить з понеділка по четвер з 17:00 до 19:00, замість Тетяни Даниленко. А пані Даниленко, у свою чергу, буде вести щоп'ятниці програму «Пiдсумки тижня» (в ефірі з 17:00 до 19:00).

У денному ефірі з'явиться нова програма «Має слово», ведучий якої Юрій Мацарський щодня буде обговорювати із журналістами та лідерами думок події в країні і світі (в ефірі щодня з понеділка до п'ятниці з 14:00 до 15:00).

Серед нових програм і ведучих в ефірі «Радіо НВ» з'явиться нова авторська програма Юрія Мацарського і його співведучого Аркадія Бабченка «Справа двох». Програма буде транслюватися щопонеділка о 21:00–22:00.

У новому сезоні в ефірі залишаться авторські програми Павла Шеремети, Сергія Рахманіна, Івана Яковини, Олексія Тарасова та інших.

«Наш слухач хоче не лише слухати, а й говорити. Тому ми додамо більше інтерактивну. Очевидно, що з початком передвиборного сезону більше уваги ми приділимо політиці. Стане більше програм, присвячених економіці, авторських передач, аналітичних. Незмінним залишиться постійне інформування нашого слухача – новини кожні 20 хвилин», – повідомив головний редактор «Радіо НВ» Валерій Калниш.

Нагадаємо, «Радіо НВ» стартувало в ефірі 12 березня на базі мережі «Радіо Ера», яка припинила своє існування після продажу компанії Dragon Capital і переформатування.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY