detector.media
24.08.2018 16:42
Тигран Мартиросян завершив співпрацю з каналом NewsOne
Тигран Мартиросян завершив співпрацю з каналом NewsOne
Виконавчий продюсер телеканалу NewsOne та ведучий програми «Український формат» Тигран Мартиросян повідомив, що залишає телеканал.

Про це він написав 21 серпня на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні я закінчую роботу на NewsOne. Величезне спасибі команді і глядачам телеканалу, назавжди залишилися в моєму серці! Головні перемоги попереду!» - написав він.

Наразі «Детектор медіа» намагається отримати коментар від Тиграна Мартиросяна щодо причин його звільнення та подальших робочих планів.

Генеральний продюсер каналу NewsOne Василь Голованов, який також разом із паном Мартиросяном був ведучим ток-шоу «Український формат», наразі відмовився коментувати причини звільнення колеги та зазначив, що поки що невідомо, хто замінить пана Мартиросяна на посаді виконавчого продюсера та ведучого.

Нагадаємо, что Тигран Мартиросян був призначений виконавчим продюсером NewsOne у квітні 2018 року. До цього він з жовтня 2017 року обіймав посаду інформаційного продюсера каналу. До співпраці із NewsOne Мартиросян працював ведучим на телеканалі «112 Україна» та радіостанції «Голос столиці».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY