detector.media
24.08.2018 16:00
Посольство США привітало Україну з Днем Незалежності піснями, а посольство Великобританії - танцями
Посольство США привітало Україну з Днем Незалежності піснями, а посольство Великобританії - танцями
Посол США в Україні Марі Йованович і працівники посольства українськими народними піснями у власному виконанні привітали Україну з Днем Незалежності, а британські дипломати на честь свята станцювали український танок.

Американське посольство розмістило відеопривітання на своїй сторінці в YouTube.

«Дорогі друзі! Вітаємо вас із Днем Незалежності. Бажаємо, щоб Україна завжди була вільною, демократичною і процвітаючою європейською країною. Слава Україні!» - сказала Марі Йованович.

Співробітники посольства США виконали низку народних пісень, зокрема, «Несе Галя воду» і «Гей, наливайте повнії чаші».

А працівники посольства Великої Британії привітали українців з Днем Незалежності, станцювавши на вулицях Києва гопак. На оприлюдненому 23 серпня посольством відео шестеро дипломатів у різних місцях Києва виконують елементи гопака під мелодію із пісні закарпатської співачки Аліни Паш.

«Деякі дипломати займалися танцями з дитинства, для інших це стало особистим викликом, проте усі старанно готувалися, репетирували та танцювали», - зазначили у посольстві.

Посольство Великої Британії та посол Джудіт Гоф привітали українців з Днем Незалежності та побажали мирного та стабільного наступного року. 

Яку програму підготували до Дня Незалежності українські телеканали, читайте в матеріалі ДМ «День Незалежності перед телевізором: що дивитись».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY