detector.media
23.08.2018 19:00
Власника видання Insider Тамразова відпустили під заставу у 20 млн гривень
Власника видання Insider Тамразова відпустили під заставу у 20 млн гривень
Печерський районний суд Києва відпустив екс-заступника голови правління «Укргазвидобування» і власника видання Insider Олексія Тамразова під заставу у 20 мільйонів гривень.

Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на адвоката підозрюваного Віталійя Коломійця.

«Суд відпустив (Олексія Тамразова – ред.) в залі судового засідання і обрав запобіжний захід у вигляді застави в майже 20 мільйонів», - сказав адвокат.

За словами захисника, у його підзахисного є 5 днів, щоб внести гроші.

Коломієць додав, що в залі суду Тамразова хотіли взяти на поруки два народних депутата і майже 10 громадських активістів.

Також адвокат повідомив, що 28 серпня суд буде розглядати апеляцію захисту Тамразова щодо попереднього запобіжного заходу. 

Нагадаємо, бізнесмена Олексія Тамразова затримали 9 серпня за підозрою в спробі дати хабар у розмірі 200 тис. доларів прокурору Генеральної прокуратури Костянтину Кулику. Затриманий вважає, що його підставили.

Згодом Печерський районний суд Києва обрав Тамразову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою і встановив заставу в розмірі 3 млн грн.

13 серпня після внесення застави в розмірі 3 млн грн Тамразов вийшов із СІЗО.

21 серпня Генпрокуратра вдруге затримала Олексія Тамразова, тепер через підозру у причетності до злочинної схеми заволодіння скрапленим газом.

23 серпня адвокат повідомив, що ГПУ підготувала клопотання про арешт Тамразова із альтернативою внесення застави у 577 млн гривень. У суді підозрюваний заявив, що ані в нього, ані в його друзів таких грошей немає.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY