detector.media
23.08.2018 09:18
«112 Україна» запускає нове ток-шоу з ведучими Володимиром Полуєвим та Ганною Степанець
«112 Україна» запускає нове ток-шоу з ведучими Володимиром Полуєвим та Ганною Степанець
28 серпня о 19:30 на телеканалі «112-Україна» стартує соціально-політичне ток-шоу «Пульс. Головне політичне ток-шоу країни». Ведучими нового проекту стануть Ганна Степанець та Володимир Полуєв.

Про це «Детектору медіа» повідомила прес-служба каналу.

Ток-шоу виходитиме в ефірі «112-Україна» щовівторка. Запланована тривалість програми становитиме 180 хвилин в режимі прямого ефіру.

За словами генерального продюсера телеканалу «112-Україна» Артема Марчевського, це буде класичне соціально-політичне ток-шоу, однак, з максимально допрацьованим форматом, де велика роль приділена роботі з аудиторією та зворотному зв'язку з нею.

За повідомленням прес-служби, у залі за дискусією політиків стежитимуть 112 глядачів.

«Формат ток-шоу "Пульс" надає можливість глядачам не тільки дивитися виступи політиків, а й швидко оцінити правдивість їхніх слів. Для цього разом з аудиторією під час програми в режимі реального часу буде працювати спеціальна редакція, завдання якої - перевіряти фактаж, озвучений нашими гостями, на предмет правдивості і точності інформації, передавати ці дані ведучим, а вони зможуть задати відповідні питання спікеру. Таким чином, глядачі зможуть оцінити, бреше політик чи ні. Буде дуже активне спілкування з аудиторією як в залі, так і поза студією», –  повідомив пан Марчевський.

Також прес-служба повідомляє, що в рамках ток-шоу планується проведення телемостів з регіонами України, а в перспективі – з іншими країнами світу.

Нагадаємо, 25 серпня о 21:30 «112 Україна» запускає «Велике інтерв’ю з великим політиком». Перший гість програми – Віктор Медведчук.

26 серпня о 21:00 на телеканалі «112 Україна» відбудеться прем'єра соціально-політичного реаліті-шоу «Кандидат». Проект «Кандидат» виходитиме щонеділі о 21.00. Ведучими програми стануть народний депутат, лідер партії «За життя» Вадим Рабинович, народний депутат, член партії «За життя» Нестор Шуфрич і ведуча телеканалу «112 Україна» Ганна Степанець.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY