detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
22.08.2018 18:35
Леся Ганжа стала заступником шеф-редактора «Детектора медіа» з редакційної політики
Леся Ганжа стала заступником шеф-редактора «Детектора медіа» з редакційної політики
Журналістка Леся Ганжа стала заступником шеф-редактора «Детектора медіа» з редакційної політики. Ресурс «Доступ до правди», де вона працювала головною редакторкою, увійде до групи сайтів ДМ.

«Переді мною стоїть амбітне завдання – переформатувати  роботу ньюз-руму «Детектора медіа» задля підсилення впливовості порталу, чіткішого фокусування на інтересах цільової аудиторії кожного з  його проектів. До того ж я бачу в «ДМ» нові можливості для розвитку сайту «Доступ до правди», який від листопада 2017 року, попри неодноразові спроби, так і не зміг отримати донорської підтримки», - наголосила Ганжа.

Наталія Лигачова, шеф-редакторка «Детектора медіа», привітала Лесю Ганжу з «поверненням в сім’ю»: до цього Ганжа працювала у редакції в 2003 – 2004 роках та в 2006 – 2010 роках.

«Вірю, що її прихід підсилить команду «Детектора», щодо «Доступу» - то тут для ДМ є певний виклик:  спробувати себе не тільки в розвитку медійних ресурсів, а й інтернет-сервісів», - наголосила Наталія Лигачова.

«Детектор медіа» - група сайтів про  медіа і свободу слова в Україні. До 2016 року ресурс мав назву «Телекритика». Засновниця і шеф-редактор видання – Наталія Лигачова.

До групи інтернет-видань ДМ входять сайт «Детектор медіа», а також онлайн-проект про медіаграмотність MediaSapiens, тематичий спецпроект  «Суспільне. Детектор медіа» та освітньо-інформаційний відеоресурс «Відеотека».

ГО «Детектор медіа» має підтримку з боку міжнародних донорських організацій, зокрема, SIDA, DANIDA, Internews Network, NED, Посольства США в Україні тощо. 

Фото Світлани Григоренко

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY