detector.media
22.08.2018 15:35
Новий драматичний сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна»
Новий драматичний сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна»
У понеділок, 27 серпня, о 10:30 в ефірі каналу «Україна» відбудеться прем'єра 7-го сезону популярного скріптед-реаліті «Реальна містика», яке ставить перед собою амбітне завдання: знайти раціональне пояснення, на перший погляд, абсолютно загадковим і містичним подіям.

«На наших улюблених шанувальників до кінця року чекають прем'єри 70 нових серій. Їм буде цікава кожна історія, адже ми не просто розповімо про містику, з якою зустрічаються наші герої в повсякденному житті. А розкриємо їх душі та таємниці, розгадаємо секрети чудес. Розв'язки будуть вражати і приголомшувати свідомість. Авторам проекту іноді й самим здається, що такого не може бути, але все, що ми розповідаємо і показуємо, – реальність...», – зазначила продюсер проекту Анна Попова.

Так, у нових серіях глядачі познайомляться з демоном, який схиляє до хабарництва, побачать чарівний містичний пісок, дізнаються про село німих грішників і цвинтар хвороб.

Крім того, новий драматичний сезон наповнений несподіваними змінами в житті самої команди «Реальної містики». За незрозумілих обставин під час розслідування один із членів команди Андрія Дебріна опиниться на межі життя та смерті. На кого в новому сезоні чекає небезпека?

Звичайно ж, матиме продовження історія власниці червоних туфель, яка переслідує Андрія Дебріна і намагається його знищити. У новому сезоні лідеру команди «Реальної містики» неодноразово доведеться боротися за життя.

Абсолютно несподівано для всіх астролог Віолетта стане керівником містичного відділу на каналі, взявши в свої руки управління командою Андрія. Як сприймуть такі зміни персонажі «Реальної містики»?

Проект виходить на каналі «Україна» з вівторка по п'ятницю о 10:30.

Трейлер нового сезону можна переглянути за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY