detector.media
22.08.2018 13:17
Черкащанина умовно засудили за антиукраїнську агітацію в інтернеті – СБУ (ВІДЕО)
Черкащанина умовно засудили за антиукраїнську агітацію в інтернеті – СБУ (ВІДЕО)
Черкаський суд призначив чоловіку покарання у вигляді двох років позбавлення волі з відтермінуванням покарання на один рік

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Сміли на персональних сторінках соцмереж розміщував дописи із закликами до насильницької зміни конституційного ладу та захоплення державної влади»,– йдеться у повідомленні.

СБУ зазначає, що під час обшуків правоохоронці виявили комп’ютерну техніку з матеріалами, «що підтверджують протиправну діяльність».

За повідомленням прес-служби, суд визнав затриманого винним в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 109 Кримінального кодексу України (Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади).

Чоловікові призначено покарання у вигляді двох років позбавлення волі з відтермінуванням покарання на один рік. Вирок набув законної сили, повідомляє СБУ.

Нагадаємо, у липні Служба безпеки України повідомила про викриття мешканця Івано-Франківської області, який в одній із російських соціальних мереж розповсюджував матеріали антиукраїнського характеру. Чоловік визнав свою вину та співпрацює зі слідством.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY