detector.media
21.08.2018 14:34
На UATV стартував цикл сюжетів до Дня Незалежності «Народжені незалежними»
На UATV стартував цикл сюжетів до Дня Незалежності «Народжені незалежними»
У рамках присвяченого Дню Незалежності циклу щодня з 20 серпня у випусках новин англійською та російською мовами виходитимуть історії про визначних українців.

На телеканалі іномовлення України UATV стартував цикл сюжетів «Народжені незалежними», повідомляє сайт каналу.

Канал покаже українців, які є у рейтингах Forbes, які перемагають у світових змаганнях, але про яких у світі практично не знають.

«Концепт циклу – показати обличчя нової України. Тих людей, які ведуть нашу країну до успіху, презентують її у світі, працюють для поступу та творять громадянське суспільство – вірять в Україну, в її людей, говорить завідувачка редакції інформаційного мовлення UATV Наталія Івченко. – Вони є у всіх сферах нашого життя: підприємці, військові, волонтери, лікарі, чиновники, танцюристи, співаки тощо. Ми шукали тих, хто народився у незалежній Україні, патріотів своєї справи та країни».

За словами Наталії Івченко, завданням медіаплатформи UATV є збільшення кількості подібних матеріалів. «Коли ми готували серію сюжетів, знайшли чимало історій успішних українців. Вони є у світових рейтингах, тому ж Forbes, здобувають перемоги у спортивних та наукових турнірах, але у світі про них майже не знають», – прокоментувала вона.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY