detector.media
20.08.2018 15:33
«Людина з табуретом» Леоніда Кантера зібрала понад 270 тис. грн краудфандингом
«Людина з табуретом» Леоніда Кантера зібрала понад 270 тис. грн краудфандингом
Повнометражна документальна стрічка «Людина з табуретом» зібрала на краудфандинговій платформі «Спільнокошт» понад 270 тис. грн із 200 тис. запланованих.

Продюсерка стрічки Катерина Мізіна розпочала збір коштів на постродакшн у червні цього року. За два місяці проект зібрав 276 175 гривень.

Над фільмом працює українська студія Ridni animation. Звуковий супровід створить команда KWA sound production, яка робила звук для стрічок «Кіборги», «Міф», «Жива Ватра», «Той, що пройшов крізь вогонь» тощо. Музику до фільму напише лідер гуртів «Даха Браха» та OY sound system Марко Галаневич. Режисером монтажу стала Ганна Жуковіна.

Нагадаємо, що у 2004 році Леонід Кантер, який пішов із життя 4 червня цього року, вигадав квест «З табуретом до океану», суть якого полягала у тому, щоб віднести чотири табурети з київської кухні на береги чотирьох океанів. Перша така мандрівка відбулась у 2005 році до Атлантичного океану.

Наразі відзнято понад 400 годин відеоматеріалу. 

Як писав «Детектор медіа», фільм також бере участь у конкурсі Українського культурного фонду. Загальний бюджет постпродакшну «Людини з табуретом» 821,7 тис грн, у держави просять трохи більше половини – 496,7 тис. грн.

Творці планують вихід стрічки в український прокат на осінь 2018 року. Усі доброчинці отримають змогу потрапити на прем'єрні покази фільму в містах України та світу.

Фото: L'officiel

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY