detector.media
17.08.2018 12:33
У Києві оштрафовано підприємців за розповсюдження російських книжок – Держкомтелерадіо
У Києві оштрафовано підприємців за розповсюдження російських книжок – Держкомтелерадіо
На київському книжковому ринку «Петрівка» припинено незаконну реалізацію книжкової продукції, завезеної з Російської Федерації без дозвільних документів

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

Зазначено, що діяльність підприємців виявлена Держкомтерадіо спільно зі Службою безпеки України.

За повідомленням прес-служби відомства, ФОП Перчак В.В. та ФОП Путівський В.А. оштрафовано на 37 тис. 230 грн, книжки вилучено з обігу.

У разі повторного порушення законодавства, сума штрафу складатиме 186 тис. 150 грн, зазначає Держкомтелерадіо.

«Рішення про накладення адміністративно-господарського штрафу підлягає виконанню з моменту його винесення, але не пізніше 15 робочих днів з дати її отримання суб’єктом господарювання, щодо якого його винесено. Воно може бути оскаржено суб’єктом господарювання протягом 10 робочих днів з дня його отримання», – йдеться в релізі.

За повідомленням Держкомтелерадіо, станом на 16 серпня складено 14 протоколів про накладення адміністративно-господарських штрафів. Загальна сума штрафних санкцій становить 521 тис. 220 грн. Незаконно ввезену видавничу продукцію вилучено з обігу.

Нагадаємо, у липні в Одесі за реалізацію книжкової продукції, завезеної з Росії без дозвільних документів, були оштрафовані ФОП Біньковського Д.В. та ФОП Вовка А.В.

На знімку: ринок «Петрівка»

Фото із газети «Сегодня»

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY