detector.media
Тетяна Гордієнко
«Детектор медіа»
15.08.2018 16:22
Лідери медіарейтингу нардепів від Semantrum: Андрій Парубій – в усіх ЗМІ, Юлія Тимошенко – на радіо
Лідери медіарейтингу нардепів від Semantrum: Андрій Парубій – в усіх ЗМІ, Юлія Тимошенко – на радіо
Сервіс аналізу медіаконтенту Semantrum склав медіарейтинг народних депутатів України.

До рейтингу увійшли повідомлення, які поширювалися в медіа за період з 11 червня 2018 року по 12 липня 2018 року. Згідно з ним, найчастіше в повідомленнях усіх типів ЗМІ згадувався голова Верховної Ради України Андрій Парубій, на другому місці — голова фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, а на третьому — перша заступниця голови Верховної Ради Ірина Геращенко. При цьому на сторінці рейтингу можна вказати додаткові фільтри: обрати тональність повідомлень, тип ЗМІ, в якому вони поширювалися, регіон країни чи медіахолдинг.

Загалом топ рейтингу виглядає так:

Клікніть для збільшення

У розрізі за медіаходлингами перелік лідерів варіюється. Наприклад, в «1+1 медіа» найчастіше згадуються Андрій Парубій, Ірина Геращенко, голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко, Юлія Тимошенко та член фракції «Блоку Петра Порошенка» Іван Вінник. В Inter Media Group — Андрій Парубій, співголова фракції «Опозиційного блоку» Юрій Бойко, Олег Ляшко, член фракції БПП, голова Соціалістичної партії Сергій Каплін та Юлія Тимошенко. У StarLightMedia в лідерах Андрій Парубій, Ірина Геращенко, член фракції БПП Ніна Южаніна, Юлія Тимошенко та голова фракції БПП Артур Герасимов. «Медіа Група Україна» найбільше згадує про Андрія Парубія, члена фракції «Народного фронту» Дмитра Тимчука, Ірину Геращенко, Олега Ляшка та Артура Герасимова.

Примітно, що на радіо з великим відривом лідирує Юлія Тимошенко — 120 повідомлень. Для порівняння, на другому місці Андрій Парубій з усього 40 повідомленнями на радіоname="_GoBack">. Холдинг «ТАВР Медіа» згадував Юлію Тимошенко 40 разів, заступника голови фракції БПП Олександра Третьякова — 4 рази та ще тричі Ірину Геращенко та Андрія Парубія. В UMH Group у лідерах опинились Юлія Тимошенко (33 повідомлення), Андрій Парубій (26 повідомлень) та Ірина Геращенко (10 повідомлень). У Business Radio Group у лідерах Юлія Тимошенко (25 повідомлень), Андрій Парубій (7 повідомлень) та співголова депутатської групи «Відродження» Віктор Бондар (4 повідомлення).

Сервіс Semantrum аналізує понад 20 телеканалів, 14000 інтернет-видань, 400 друкованих ЗМІ та 15 радіостанцій. Повний рейтинг дивіться тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY