detector.media
14.08.2018 17:34
Ведучий Віталій Устименко повідомив, що його позбавили держохорони
Ведучий Віталій Устименко повідомив, що його позбавили держохорони
На одеського ведучого та активіста Віталія Устименка на початку червня напали з ножем двоє невідомих, після чого йому було надано держохорону. Сьогодні Устименко повідомив, що держохорону знято.

Про це активіст написав на своїй сторінці у Facebook.

«З мене офіційно знято державну охорону. Логіка Національної поліції України в Одесі в тому, що поки немає жодного ні найменшого результату "розслідування" останнього нападу на мене (як і всіх попередніх), то варто знімати держохорону», - написав він.

У поліції цю інформацію поки що не прокоментували.

Нагадаємо, 5 червня 2018 року в Одесі біля філії Національної суспільної телерадіокомпанії України двоє невідомих напали з ножем на громадського активіста, лідера місцевого осередку «Автомайдану», ведучого програми «Тема дня» Віталія Устименка. Він отримав ножове поранення стегна та потрапив до лікарні.

Коаліція РПР 5 червня звернулася до Національної поліції України з вимогою забезпечити особисту охорону Віталію Устименку у зв’язку з загрозою його життю та здоров’ю, а також швидке, повне та неупереджене розслідування факту вчинення нападу на нього.

Того ж дня поліція оприлюднила фото підозрюваних у нападі на Віталія Устименка.

18 червня редактор херсонського видання «Мост» Сергій Нікітенко повідомив, що його побили ті самі чоловіки, які 5 червня в Одесі напали з ножем на ведучого програми «Тема дня» та активіста Віталія Устименка.

Фото: facebook.com/SummerSchoolOfActivism

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY