detector.media
14.08.2018 11:00
Телеканал «1+1» оголосив дати стартів нового сезону
Телеканал «1+1» оголосив дати стартів нового сезону
У осінньому телесезоні серіали на «1+1» починатимуться о 20:30, а розважальні проекти - о 21:30.

Про це повідомила прес-служба каналу «1+1».

26 серпня о 21:00 відбудеться прем'єра нового сезону легендарного проекту «Танці з зірками», ведучим якого стане Юрій Горбунов, а суддями MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма. На знаменитий паркет вийдуть Іраклі Макацарія, Маша Єфросиніна, Денис Берінчик, Аніта Луценко, Ігор Ласточкін, Слава Камінська, Злата Огнєвіч, Леся Нікітюк, Оксана Марченко та інші учасники.

27 серпня о 20:30 глядачі побачать нові серії другого сезону україномовного серіалу «Школа» про стосунки підлітків, вчителів та батьків. Нові серії «Школи» можна буде дивитися на телеканалі «1+1» з понеділка по четвер.

3 вересня о 21:30 - прем'єра нових випусків гумористичного проекту «#шоуюри». Проект складатиметься зі скетчів та стендапів, в яких актори на чолі з Юрієм Горбуновим жартуватимуть на побутові і суспільні теми. Ідея проекту належить Юрію Горбунову і одному з авторів комедійного серіалу «Останній москаль» Миколі Куцику. Жарти артисти створюють разом зі сценаристом серіалу «Село на мільйон-2» Ярославом Стенем і командою кращих гумористів країни. Випуски проекту можна буде побачити на «1+1» по понеділках.

4 вересня о 21:30 на екрани вийде перший випуск другого сезону проекту «Модель XL» з суддями Катериною Осадчою, Андре Таном, Тетяною Мацкевич, а також Богданом Юсипчуком.

5 вересня о 21:30 - прем'єра нового кулінарного реаліті «Король десертів» з ведучим Володимиром Остапчуком, в якому кожну середу талановиті кондитери з усієї України змагатимуться в створенні кулінарних шедеврів.

Починаючи з 6 вересня, щочетверга о 21:30 на «1+1» виходитимуть нові випуски програми журналістських розслідувань «Гроші». Репортери працюють під прикриттям, ведуть приховані зйомки, перевіряють версії і показують зсередини, хто справді заробляє на людських бідах. Програму створює Департамент журналістських проектів «1+1 медіа».

8 вересня відбудеться прем'єра нового кулінарного проекту «Їмо за 100», в якому Олексій Душка спробує довести українцям, що вдома можна поїсти так само смачно, як і в ресторані. Програма виходитиме щосуботи о 10:00.

Фото: «1+1»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY