detector.media
14.08.2018 11:00
У Львові розпочалися зйомки комедії «Порядна львівська пані»
У Львові розпочалися зйомки комедії «Порядна львівська пані»
У Львові стартували зйомки короткометражної ігрової стрічки ««Порядна львівська пані» за мотивами однойменної книги української письменниці Люби Клименко.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив продюсер фільму Юрій Мінзянов.

За сюжетом, сучасна інтелігентна жінка Пенелопа живе у Львові й працює в архіві. Життя Пенелопи складається за звичною схемою «родина – робота». Все порядно, культурно, чемно і нестерпно нудно. Втім, одного дня все змінюється – до архіву приїжджає у відрядження молодий доктор наук Дмитро Остромирський. Зустріч героїв призводить до шалених пристрастей і божевільних вчинків.

Режисерка фільму – Наталя Пасеницька. Авторка сценарію – Марина Меднікова.

Виробництво стрічки здійснює компанія «Крісті Фільм». Продюсер Юрій Мінзянов розповів «Детектору медіа», що зйомки повністю пройдуть у Львові, заплановано 13 робочих змін. Головні ролі у стрічці виконають актори Анастасія Карпенко та Володимир Губанов.

Нагадаємо, кінопроект «Порядна львівська пані» став одним із переможців Десятого конкурсного відбору Держкіно і отримав повну (100%) фінансову підтримку, що складає 995 тис. грн. Це перший проект компанії «Крісті Фільм», створений спільно з Держкіно.

Фото і відео: Фейсбук-сторінка Юрія Мінзянова

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY