detector.media
13.08.2018 11:57
Новий канал назвав дату старту третього сезону реаліті «Кохання на виживання»
Новий канал назвав дату старту третього сезону реаліті «Кохання на виживання»
Новий сезон реаліті «Кохання на виживання» стартує в ефірі Нового каналу 29 серпня. Про героїв і новинки третього сезону реаліті розповів ведучий проекту Юхим Костянтиновський.

«Кохання на виживання» - це проект власного виробництва Нового каналу, який допомагає закоханим зрозуміти, чи щирі їхні почуття, нагадує прес-служба Нового каналу. Пари, які не побояться ризикнути, поринуть у світ надзвичайних пригод, екстремальних конкурсів і підступних інтриг. На них чекає п'ять випробувань, за кожне пройдене – ключ, чим більше ключів, тим більше шансів виграти 100 тисяч гривень.

Зйомки нового сезону відбувались у спекотній Індонезії.

«Сезон буде значно суворішим та емоційнішим, - розповідає ведучий Юхим Костянтиновський. - У ньому буде більше екстриму. У нас дуже яскраві пари. Серед учасників є selfmade-women і хлопець, який живе за її рахунок. Є герої, де вона у стосунках – жертва, а він – тиран. Можна сказати, що цього разу до нас прийшли здебільшого погані хлопці. Дівчата, звісно, теж не завжди вирізнялися янгольською поведінкою. Більшість із них хотіли отримувати все й одразу… Ми в команді назвали це «синдромом сплячої красуні». Зрештою – і вона нещасна, і він не розуміє, що робити. Такі відносини складно «вилікувати», але ми намагаємося».

На реаліті приходять сміливі, авантюрні та шалено закохані пари. Але у їхніх стосунках є щось, що заважає зрозуміти – чи справді це кохання на все життя. Це і намагається допомогти їм з'ясувати команда під час знімання.

«Кожна пара зі своєю історією, з різними проблемами, - каже керівник проекту Маша Бєлая. - Одні герої почали знайомство зі слів «Привіт. Ми Юля і Влад, і сьогодні ми подали заяву на розлучення». Така мотивація переконує нас, що людям необхідна участь у нашому проекті. Ті, хто приходить, аби виграти гроші чи полетіти в подорож по пригоди, відсіюються на етапі кастингу. До нас потрапляють ті, хто реально прагне розібратись у своїх стосунках».

Прем'єра нового сезону «Кохання на виживання» на Новому каналі - 29 серпня о 19:00.  

Як повідомляв «Детектор медіа», 31 серпня на Новому каналі стартує реаліті «Топ-модель по-українськи». У новому сезоні глядачам обіцяють ще більше сюрпризів, стильних образів, перевтілень, випробувань і завдань для учасників.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY