detector.media
12.08.2018 10:35
Син екс-функціонера Медведчука на місці ДТП в Рівному погрожував журналістці, що вона «буде як мінімум трупом»
Син екс-функціонера Медведчука на місці ДТП в Рівному погрожував журналістці, що вона «буде як мінімум трупом»
У Рівному син екс-голови облорганізації ГО «Український вибір» та діючого голови облорганізації партії «За життя!» Андрій Бузинарський порушив обрану йому міру запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту та став учасником ДТП, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Також Бузинарський погрожував журналістці Інні Білецькій, яка знімала його на відео.

Інна Білецька оприлюднила відповідне відео у Facebook.

На відео чутно, як Бузинарський заявляє, що їй «башку поламають, і до завтра ти будеш як мінімум трупом», а в її дітей «не буде більше мами».

«Прізвище Андрія – Бузинарський. Його тато очолював "Український вибір" Медведчука на Рівненщині. А на початку війни – відділ спецоперацій МВС. Його тато постріляв з вогнепальної зброї людей на трасі Київ-Чоп. І йому нічого не було», - зазначає Білецька.

Як повідомили в облуправлінні поліції, аварія сталася в ніч на 11 серпня на перехресті вулиць Грушевського-Кобзарська.

«26-річний рівнянин, керуючи автомобілем Skoda Octavia, рухаючись на заборонений сигнал світлофора, допустив зіткнення з автомобілем «Dacia Logan» під керуванням 60-річного мешканця обласного центру. Внаслідок зіткнення пасажир автомобіля Dacia - його 57-річна дружина - отримала забій грудної клітки, у водія цього авто діагностували забій хребта та тупу травму живота. Обом було надано медичну допомогу», - йдеться у повідомленні. 

За даними поліції, водій Skoda внаслідок ДТП не постраждав. Під час перевірки було встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння, у крові виявлено 2,14 проміле алкоголю. За фактом ДТП розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.286 КК. 

За інформацією правоохоронців, 26-річний водій Skoda є фігурантом кримінального провадження за фактом збуту наркотичних речовин, в рамках провадженя йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з 22:00 до 7:00.

«Поліцейські готують матеріали, які підтверджують факт порушення домашнього арешту для вирішення питання щодо зміни запобіжного заходу на більш суворий», - зазначили у поліції. 

Також правоохоронці зафіксували погрози затриманого водія щодо журналістки.

«За цим фактом відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 345-1 КК (погроза або насильство щодо журналіста). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт, або арешт до 6 місяців, або обмеження волі до 3 років, або позбавлення волі на такий самий термін», - заявили правоохоронці. 

Згодом Білецька повідомила, що Бузинарського «допитали і відпустили». 

Нагадаємо, раніше депутат Тернопільської облради погрожував «дати в рило» журналісту за звинувачення у «кнопкодавстві».

Фото: Facebook Інни Білецької

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY