detector.media
10.08.2018 13:38
Канал «Україна» 17 серпня покаже спецпроект до дня народження Кузьми Скрябіна «Кузьма. Недосказане»
Канал «Україна» 17 серпня покаже спецпроект до дня народження Кузьми Скрябіна «Кузьма. Недосказане»
17 серпня, в день народження лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, канал «Україна» покаже спецпроект «Кузьма. Недосказане» про маловідомі сторінки життя артиста. Спецпроект підготовлено разом з українською службою «Радіо Свобода».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

17 серпня Андрієві Кузьменку, який трагічно загинув у лютому 2015 року, виповнилося б 50 років. Спецпроект «Кузьма. Недосказане» – це спогади батьків, дружини, друзів і колег артиста про життя, про справи, плани та мрії, які Андрієві не судилося втілити у життя, йдеться в повідомленні.

«Я гордий за свого сина. Тому що він прожив коротке, але гідне життя», – говорить батько Андрія, Віктор Кузьмович.

Про патріотизм Кузьми, його талант і харизматичність говоритимуть друзі лідера гурту «Скрябін» – Ірина Білик, Олександр Пономарьов, музичний продюсер Володимир Бебешко та інші.

«Я думаю, що Андрій свою місію до кінця не виконав. Знаєте, чому? Тому що він – патріот України. Справжній. І вболівав за нашу країну. Велику частину в нього займала політика і все, що в нас творилось і твориться зараз. Він їздив у госпіталь, помагав хлопцям і ніколи не афішував. Він забороняв афішувати свої добрі справи», – говорить музичний продюсер Володимир Бебешко.

Також у проекті прозвучать пісні Кузьми.

Отже, спецпроект «Кузьма. Недосказане», присвячений лідеру гурту «Скрябін» Андрію Кузьменку, - на каналі «Україна» у п’ятницю, 17 серпня, о 10.30.

Як повідомляв «Детектор медіа», команда проекту «Сніданок з 1+1» готує документальний фільм «З днем народження, чувак», присвячений ювілею Кузьми Скрябіна. Стрічка вийде в ефір вранці 17 серпня.

Спеціально для зйомок фільму команда побудувала кімнату спогадів, в якій зібрала старі фотографії, афіші та особисті речі Кузьми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY