detector.media
10.08.2018 12:03
Комерційним директором медіа-холдингу Edipresse Media Ukraine призначено Андрія Невзорова
Комерційним директором медіа-холдингу Edipresse Media Ukraine призначено Андрія Невзорова
Новопризначений комерційний директор систематизуватиме і посилюватиме функції продажів і просування продуктів холдингу, сприятиме в побудові системи запуску нових продуктів, а також розвиватиме нові формати монетизації бізнесу.

Про це повідомили в Edipresse Media Ukraine.

Андрій Невзоров закінчив Севастопольський НТУ, факультет «Економіки та економіко-математичних методів». Має 10-річний досвід роботи в продажах і B2B-маркетингу у великих виробничих українських і зарубіжних компаніях. Займався розвитком імпортно-експортних бізнесів на ринках США, Європейського Союзу, Китаю, Туреччини і країн Близького Сходу.

До приходу в команду Edipresse Media Андрій обіймав посаду керівника департаменту з розвитку продажів в інвестиційній компанії UMG, де відповідав за налагодження системи менеджменту управління, запускав і розвивав нові проекти.

«Медіа-бізнес сьогодні перебуває в стадії активної трансформації бізнес-моделі, в пошуку нових ефективних форматів для рекламодавців і аудиторії, - каже Генеральний директор Edipresse Media Ukraine Наталія Бойко. - Впевнена, що Андрій зможе привнести своє бачення і досвід з інших сегментів бізнесу та використовувати його для медіа та рекламного ринку в новій якості».

Фото: Edipresse Media Ukraine

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY