detector.media
20.08.2018 10:21
17 і 19 вересня на Kyiv Media Week – лекції шоуранерів Mad Men, кастинг-директора «Аватара» і голови сценарного факультету Vancouver Film School
17 і 19 вересня на Kyiv Media Week – лекції шоуранерів Mad Men, кастинг-директора «Аватара» і голови сценарного факультету Vancouver Film School
На VIII міжнародному форумі Kyiv Media Week, який відбудеться в Києві 17–21 вересня 2018 року, виступлять світові фахівці телебачення та кіно Марія та Андре Жакметтони (Maria and Andre Jacquemetton), Марджері Симкін (MargerySimkin) і Майкл Бейсер (Michael Baser). Виступи організовано за підтримки Ванкуверської школи кіномистецтв (Vancouver Film School).

17 вересня з 16:10 до 17:00 відбудеться виступ кастинг-директора Марджері Симкін. У її фільмографії – фільми «Аватар»(Avatar, 2009), «Кращий стрілець» (Top Gun, 1986), «Ерін Брокович» (Erin Brockovich, 2000), «Тихоокеанський рубіж» (Pacific Rim, 2013), серіали «Американські боги» (American Gods), «Зоряний шлях: Діскавері» (StarTrek: Discovery). Вона розповість про специфіку роботи кастинг-директора, а також зробить особливий акцент на питаннях і можливостях міжнародного кастингу для Голлівуду, потенційно доступного і для українських акторів.

17 вересня з 17:20 до 18:00 відбудеться виступ «Шоуранер. Професія для сміливих» Майкла Бейсера – сценариста та шоуранера, який нині очолює сценарний факультет Vancouver Film School. Свій виступ Майкл Бейсер присвятить нюансам роботи сценаристів і шоуранерів. Зокрема – зупиниться на тому, як працюють сценаристи в групах і як організувати цей процес. Також – розповість про специфіку роботи шоуранера та про те, хто й як приходить у цю професію. Ще – поділиться рекомендаціями щодо того, на які нюанси звертати увагу при написанні сценарію для телебачення, та як взагалі розвинути в собі талант сценариста.

19 вересня з 17:20 до 18:10 відбудеться виступ Марії та Андре Жакметтонів, шоуранерів серіалу MadMen («Божевільні»). Також у їхній фільмографії – серіали «Рятувальники Малібу» (Baywatch), «Мисливці за старожитностями» (Relic Hunter), «Зоряний шлях: Ентерпрайз» (StarTrek: Enterprise), «Версаль» (Versailes), «Романови» (The Romanoffs). Вони поділяться подробицями та секретами своїх проектів, а також розкажуть про специфіку створення серіалів і роботи шоуранера на американських каналах.

Нагадаємо, що Kyiv Media Week відбудеться 17–21 вересня 2018 року в HyattRegency Kyiv (Київ, Україна).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY