detector.media
09.08.2018 19:00
«1+1 медіа» запустила ретрансляцію в інтернеті прямих ефірів 4 телеканалів
«1+1 медіа» запустила ретрансляцію в інтернеті прямих ефірів 4 телеканалів
Група компаній «1+1 медіа» запустила ретрансляцію в інтернеті прямих ефірів популярних українських телеканалів «Громадське ТБ», ZIK, «8 канал» та «24 канал». Онлайн-мовлення відбуватиметься на платформі «1+1 video» через власний відеоплеєр медіахолдингу.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

Раніше медіагрупа запустила ретрансляцію телеканалу «UA: Перший». Повідомляється, що «експеримент виявився вдалим» і тепер медіахолдинг має намір розширити пропозицію українського live-контенту в мережі.

«Ми бачимо попит на лінійне мовлення в інтернеті, тому відкриті для співпраці з українськими телеканалами, що виробляють якісний продукт. Наша мета – створити додаткову цінність сервісу "1+1 video" у якості зручного ресурсу для перегляду професійного телевізійного контенту в інтернеті», – зазначає Анна Ткаченко, директор-діджитал напрямку «1+1 медіа».

Таким чином, на сьогодні VOD-сервіс медіагрупи транслює ефіри 7 власних телеканалів: «1+1 International», «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «Бігуді», «УНІАН ТБ», а також 5 партнерів-мовників: ZIK, «UA: Перший», «Громадське ТБ», «24 канал» та «8 канал».

Можливість перегляду онлайн-трансляцій буде обмеженою за часом. До кінця 2018 року медіагрупа планує ввести платну підписку і розширити доступ до контенту телеканалів в інтернеті у форматі 24/7.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «1+1 медіа» запустила стримінговий додаток для українців за кордоном «1+1 International».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY