detector.media
09.08.2018 18:34
Сергій Льовочкін і Чемпіонат світу з футболу принесли «Інтеру» найбільше згадок у медіа – дослідження Kwendi
Сергій Льовочкін і Чемпіонат світу з футболу принесли «Інтеру» найбільше згадок у медіа – дослідження Kwendi
Про це свідчать результати дослідження промо-активності українських телеканалів Kwendi TV Promo Monitor за січень-червень 2018 року, яке проводить консалтингова група Kwendi.

За даними дослідження, Чемпіонат світу з футболу і співвласник «Інтера» Сергій Льовочкін отримали найбільшу кількість згадок у медіа серед усіх проектів телеканалу «Інтер» і людей, пов’язаних з каналом. При цьому Льовочкін випередив ведучих каналу Андрія Доманського та Андрія Данилевича, а більшість згадок про нього стосуються політичних інфоприводів.

Лідером за згадуваністю серед проектів каналу «1+1» стало шоу «Голос країни». Серед облич каналу ЗМІ найчастіше згадували тренера цього проекту Сергія Бабкіна. Найбільш згадуваними в каналу «Україна» стали шоу «Ранок з Україною» та його ведуча Лілія Ребрик.

У телеканалу ICTV найбільш згадуваними стали політичне ток-шоу «Свобода слова» і телеведучий Павло Казарін. У Нового каналу – шоу «Від пацанки до панянки» і телеведуча Ольга Фреймут. У СТБ –конкурс «Євробачення-2018» і його учасник від України Melovin.

Дослідження промо-активності українських телеканалів Kwendi TV Promo Monitor проводиться щомісячно та включає в себе інформацію про PR-активності каналів та обсяги розміщуваної ними прямої реклами. Було проаналізовано понад 100 друкованих та онлайн-медіа.

Фото: «Опозиційний блок»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY