detector.media
09.08.2018 11:42
РЕКЛАМА. Романтичний вікенд в Одесі: варіанти відпочинку для двох*
Одеса — напрочуд гарне місто, в якому можна провести прекрасні вихідні з коханою людиною. Про варіанти романтичної програми на вікенд, а також про те, як зняти кімнату в Одесі подобово недорого і де подобова оренда квартир в Одесі найвигідніша для туристів, розповідають експерти центру онлайн-бронювання нерухомості «Добово».

Багато закоханих пар приїжджає в Одесу помилуватися величними пам'ятниками та побродити затишними вуличками. Але експерти пропонують відійти від шаблонів і провести романтичні вихідні на природі. Щоб заощадити на проживанні, можна зняти кімнату в Одесі подобово. На сайті Dobovo.com виберіть відповідний варіант і внесіть заставу.

Прогулянка на яхті

Легкий морський бриз і сонячні відблиски на воді — найкращий антураж для романтичного побачення. Прогулянка Одеською затокою на комфортабельній яхті — саме те, що потрібно закоханим. Орендуйте транспортний засіб в міському яхт-клубі. Залишиться тільки запастися провізією та взяти з собою фотоапарат для незабутніх знімків.

Хочете зупинитися недалеко від моря? Тоді оренда квартир в Одесі подобово в районі морвокзалу — вірне рішення. У каталозі «Добово» ви знайдете безліч пропозицій для бронювання за вигідними цінами від прямих власників.

Кінна прогулянка

Візьміть разом зі своєю половинкою урок верхової їзди в одному з одеських кінних клубів. Вам підберуть спокійних коней та уважного інструктора. Свіже повітря, ліс, спілкування з тваринами налаштують вас на романтичну хвилю та подарують прекрасний відпочинок.

Прогулянка в кареті

Карета — найромантичніший вид транспорту. Замовити її можна в каретнім салоні. Досвідчений кучер провезе вас туристичним центром, набережною та вузькими одеськими вуличками. Особливою популярністю у закоханих користуються прогулянки в кареті нічним містом.

Такий вікенд в Одесі запам'ятається надовго. Бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень!

*Матеріал опубліковано на правах реклами

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY