detector.media
09.08.2018 09:59
Клопотання Людмили Сенцової про помилування її сина передали в комісію з питань помилування Ямало-Ненецького округу
Клопотання Людмили Сенцової про помилування її сина передали в комісію з питань помилування Ямало-Ненецького округу
Адвокат українського політв'язня Олега Сенцова Дмитро Дінзе подав клопотання матері Олега про помилування до відповідної комісії на території Ямало-Ненецького автономного округу.

Про це Громадському повідомила сестра Олега Сенцова Наталія Каплан.

Вона нагадала, що спочатку клопотання про помилування Сенцова направили до приймальні адміністрації президента Росії, але там на нього так і не відповіли, хоча й обіцяли.

Вона також наголосила, що стан Сенцова дуже поганий, і його треба негайно звільняти. Більше того, він зараз у такому стані, що за ним потрібно відправляти медичний літак.

Як повідомляв «Детектор медіа», напередодні Наталія Каплан повідомила, що стан Олега катастрофічний.

«Усе не просто погано, все катастрофічно погано. Олег мені через адвоката передав лист, він майже не встає. Написав, що кінець близький, і він це не про звільнення. Запитує, чи цікавиться хтось ще його голодуванням, йому не передають листів, ніяких! Каже, що він зараз в інформаційному вакуумі і взагалі не знає, що відбувається», - повідомила вона.

Наталія Каплан також розповіла, що ЄСПЛ наполягає на переведенні Сенцова до цивільної лікарні, причому ближче до місця прописки.

«Олег відмовився, каже, що він просто не переживе етап, а в цивільній лікарні в Лабитнангі, куди він вже потрапляв в реанімацію, з нього знущаються ще більше, ніж в тюремній», - додала вона.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY