detector.media
08.08.2018 15:43
«1+1» покаже документальний фільм про Кузьму Скрябіна
«1+1» покаже документальний фільм про Кузьму Скрябіна
Команда проекту «Сніданок з 1+1» готує документальний фільм «З днем народження, чувак», присвячений ювілею загиблого українського музиканта Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна). Стрічка вийде в ефір вранці 17 серпня.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Документальна стрічка розповість про те, яким сином, чоловіком, батьком і другом був Андрій Кузьменко. Під час роботи над проектом ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін поспілкувався із батьком та дружиною Кузьми, які досі не давали інтерв’ю після загибелі музиканта. Також своїми спогадам про Кузьму поділяться його мати Ольга Михайлівна, учасники першого та другого складу гурту «Скрябін», лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук, музичний критик, режисер Ярослав Лодигін, а також гітарист і найкращий друг Кузьми – Олег Турко (Лесик).

Спеціально для зйомок фільму команда побудувала кімнату спогадів, в якій зібрала старі фотографії, афіші та особисті речі Кузьми.

Пісні «Скрябіна» у стрічці виконають молоді українські музиканти.

17 серпня музиканту і письменнику Андрію Кузьменку, який загинув в автокатастрофі, могло б виповнитися 50 років.

Нагадаємо, 13 вересня в український прокат виходить стрічка «Місто в якому не ходять гроші» за мотивами однойменної повісті Кузьми Скрябіна.

Як писав «Детектор медіа», компанія Star Media готується до екранізації книги Кузьми Скрябіна «Я, Побєда і Берлін».

Фото: прес-служба «1+1»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY