detector.media
07.08.2018 12:49
PlusOne запускає нове агентство зі стратегічних комунікацій
PlusOne запускає нове агентство зі стратегічних комунікацій
Група компанія PlusOne оголосила про створення агентства зі стратегічних комунікацій та управління репутацією RMA (Reputation Management Agency).

Про це повідомляє прес-служба PlusOne.

RMA буде спеціалізуватися на розробці та реалізації комунікаційних стратегій для клієнтів та працюватиме з усіма типами медіа, журналістами, лідерами думок.

«Виокремлення RMA в структурі PlusOne є логічним кроком як з точки зору правильного позиціонування, так і з точки зору ефективного управління бізнесом. Це допоможе нашим клієнтам отримати якісніший сервіс, а групі PlusOne в цілому – збільшити дохідність», – прокоментував керівний партнер групи Василь Самохвалов.

У команді нового агентства – спеціалісти, які протягом останніх років тісно працюють із політиками, органами влади та держкорпораціями. Їхніми клієнтами в різний час були Міжнародний комітет червоного хреста, Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України, «Укрпошта», Український кризовий медіацентр тощо.  

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY