detector.media
07.08.2018 11:09
За фактом нападу на будинок ведучої «Надзвичайних новин» відкрито кримінальне провадження
За фактом нападу на будинок ведучої «Надзвичайних новин» відкрито кримінальне провадження
За фактом незаконного проникнення в будинок, де разом із батьками мешкає ведуча однієї з програм на кримінальну тематику, поліція Київщини відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомляється на сайті ГУНП в Київській області.

Нагадаємо, в понеділок, 6 серпня, ввечері з'явилася інформація, що на будинок ведучої програми «Надзвичайні новини» телеканалу ICTV Вікторії Сеник напали невідомі. Повідомлялося, що люди в камуфляжній формі начебто перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку, де журналістка мешкає з батьками. 

Правоохоронці кваліфікували подію за ст. 162 Кримінального кодексу України – порушення недоторканості житла. Наразі опитані свідки. Проводяться заходи із встановлення осіб, причетних до скоєння злочину.

Як повідомляв «Детектор медіа», за словами журналіста і автора програми «Надзвичайні новини» Костянтина Стогнія, на формі нападників був шеврон, однак мама журналістки, яка стала свідком інциденту, не встигла його розгледіти. Нападники втекли, коли сусіди підняли галас та почали погрожувати поліцією. Очевидці, за словами журналіста, встигли запам’ятати номери автівки, на якій втікали зловмисники.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY