detector.media
06.08.2018 14:19
«Рух великого пальця» запускає новий осінній сезон на ICTV
Телеканал розпочинає масштабну промокампанію нового телесезону під кодовою назвою «Обирай ICTV».

Серед українців стрімко набирає обертів так званий «Рух великого пальця». Розпочалося все із мирної демонстрації під стінами телеканалу – глядачі вимагали від ICTV ще більше гумору, серіалів і шоу. Згодом до них приєдналися зіркові ведучі ICTV разом із акторами «Дизель студіо».

На розвиток громадської ініціативи «Рух великого пальця» вже звернули увагу ведучі інформаційних та інформаційно-аналітичних програм каналу ICTV Оксана Соколова та Олена Фроляк. А ведучий програми «Факти. Спорт» Андрій Ковальський розповів про новий вид спорту, який нещодавно з’явився в Україні – так званий пушинг.

«Пушинг – це спорт, який не дає пальцю помилитися в момент найважливішого в житті вибору. Вибору улюбленого телеканалу!» – каже Андрій.

Назва «Рух великого пальця» невипадкова. Саме великим пальцем ми робимо вибір, коли вмикаємо телевізор і натискаємо на кнопку пульта. Саме великий палець символізує схвалення і позитив.

«Великий палець об’єднує. Коли ми робимо щось класне, ми підіймаємо великий палець вгору. Коли нам все подобається, так ми невербально кажемо «Супер!» Люди показують великий палець, коли все класно, а коли все класно – значить, це ICTV. Це логічний процес: люди, які цінують якісне телебачення, дивляться ICTV», - розповідає керівник відділу промо та дизайну ICTV Леонід Веселков.

Врахувавши побажання телеглядачів, у новому сезоні канал демонструватиме не тільки нові випуски улюблених програм, але й масштабні проекти, комедійні серіали та ситкоми.

Переглянути промо-ролик нового сезону на ICTV можна тут:

Концепція промо-кампанії була розроблена і реалізована командою промо і дизайну телеканалу ICTV.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY