detector.media
06.08.2018 12:39
Названо дату старту нового сезону тревел-шоу «Орел і решка. Перезавантаження»
Названо дату старту нового сезону тревел-шоу «Орел і решка. Перезавантаження»
Третій сезон тревел-шоу «Орел і решка. Перезавантаження» стартує на телеканалі «Інтер» 19 серпня.

Про це повідомила прес-служба каналу «Інтер».

Команда проекту продовжить «перезавантаження» найяскравіших і найцікавіших куточків нашої планети, йдеться в повідомленні. Головний сюрприз, який чекає на глядачів у новому сезоні, - знайомство з новим ведучим. Замість Антона Птушкіна, який недавно оголосив про свій відхід з тревел-шоу, компанію Насті Івлеєвій складе 24-річний Євсей Ковальов.

У березні цього року проект «Орел і решка» оголосив «народний кастинг», в якому міг взяти участь кожен бажаючий віком від 20 до 35 років. Серед тисяч інших заявок була і відеовізитка Євсея Ковальова.

Рік тому Євсей вирішив довести, що подорожувати можна навіть без грошей. Звільнився з роботи і вирушив у кругосвітню подорож! Відвідав 23 країни, свої враження викладав на Youtube-каналі. Тепер він продовжить відкривати світ разом із командою проекту «Орел і решка».

Третій сезон проекту стартує на телеканалі «Інтер» з 19 серпня. Щоправда, в перших п'яти випусках нового сезону телеглядачі ще побачать Антона Птушкіна.

Як повідомляв «Детектор медіа», 26 липня стало відомо, що до команди тревел-шоу «Орел і Решка» приєдналася українська співачка Аліна Астровська, яка замінить на проекті російську актрису Марію Гамаюн.

Фото: «Інтер»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY