detector.media
03.08.2018 20:00
Інтернет-видання Glavred.info оновило дизайн сайту та планує відновити україномовну версію
Інтернет-видання Glavred.info оновило дизайн сайту та планує відновити україномовну версію
Українське інтернет-видання Glavred.info, що входить до групи «1+1 медіа», оновило дизайн та структуру сайту. Зокрема змін зазнали кольорове рішення та логотип видання.

Про це повідомляє прес-служба «1+1 медіа».

«Була змінена структура сайту, підібрані нові шрифти, кольорова комбінація. Ми приділили велику увагу мобільній версії сайту, а також зручності читання на найбільш розповсюджених розширеннях екранів Tablet PC», - розповів керівник сайту Glavred.info Артем Ковальов.

Крім редизайну, видання анонсувало зміни у контентній частині. Зокрема, планується, що буде збільшена кількість аналітичних матеріалів, а також спрощена система онлайн-чатів читачів та запрошених експертів.

«Також в планах запуск української версії сайту. Від самого початку видавництво було україномовним, з часом залишилась тільки російськомовна версія сайту. Ми маємо намір виправити це непорозуміння найближчим часом», – зазначила головний редактор Glavred.info Уляна Кондратенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що портал Liga.net змінює дизайн та запускає в Україні рекламну кампанію, героями якої є співробітники редакції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY