detector.media
20.08.2018 10:25
18 вересня у Києві відбудеться лекція актора, продюсера та режисера Гіслі Орн Гардарссона
18 вересня у Києві відбудеться лекція актора, продюсера та режисера Гіслі Орн Гардарссона
Як локальній кінокомпанії розробити серіал, який ще на етапі створення отримає нагороду Berlinale? Як акторові з невеликої країни вийти на світовий рівень? Про це та багато іншого ‒ 18 вересня на Kyiv Media Week в inspiration talk ісландця Гіслі Орн Гардарссона (Gísli Örn Garðarsson).

Гіслі Орн Гардарссон ‒ популярний ісландський кінотеатральний актор, продюсер, режисер і сценарист, а також один із засновників проекту Vesturport, своєрідного гібрида театру і кінокомпанії, який відзначений увагою критиків і великою кількістю нагород в обох сферах.

Написана Гіслі драма «Діти» 2006 року отримала нагороду за кращий сценарій на Edda Awards ‒ головній кінопремії його батьківщини. Роком пізніше він як продюсер отримав Edda Awards у номінації «Кращий фільм» за драму «Батьки». Того ж 2007-го на Берлінському кінофестивалі отримав премію EFP Shooting Star. Масовому глядачеві Гіслі відомий за роллю ватажка асасинів у голлівудському блокбастері «Принц Персії: Піски часу» (2010).

Також він створив багато гучних проектів в якості театрального режисера, став першим ісландським режисером, який поставив виставу на Бродвеї.

На даний час Гіслі як продюсер і режисер працює над драматичним серіалом «Чорний порт», який ще знаходиться в стадії розробки, але цього року вже отримав престижну нагороду Series Mania в рамках пітчингу Berlinale. Саме на цьому проекті Гіслі Орн Гардарссон зробить особливий акцент під час свого виступу.

Крім того, Гіслі розповість про подробиці свого особистого кар'єрного шляху ‒ від театрального до кіно- та серіального виробництва. А ще поділиться напрацьованими на цьому шляху лайфхаками для представників різних професій: акторів, режисерів, продюсерів.

Inspiration talk Гіслі Орн Гардарссона відбудеться у другий день Kyiv Media Week (18 вересня) з 18:00 до 18:40.

Kyiv Media Week відбудеться 1721 вересня 2018 року в Hyatt Regency Kyiv (Київ, Україна). Зареєструватися на медіафорум можна тут.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY