detector.media
02.08.2018 12:41
«Хіт FM», «Радіо П’ятниця» та «Люкс FM» залишаються лідерами українського радіоефіру – дослідження Кantar TNS
«Хіт FM», «Радіо П’ятниця» та «Люкс FM» залишаються лідерами українського радіоефіру – дослідження Кantar TNS
За результатами другої хвилі дослідження компанії «Кantar TNS в Україні», що проводиться на замовлення міжгалузевого індустріального об’єднання «Радіокомітет», лідерами українського радіоефіру залишаються «Хіт FM», «Радіо П’ятниця» та «Люкс FM».

Про це повідомляє прес-служба «Радіокомітету».

Компанія Кantar TNS проводила опитування користувачів радіо в період з 16 квітня по 8 липня 2018 року. Участь у ньому взяли мешканці України з міст із населенням 50 тис+, віком від 12 до 65 років. Вибірка склала 10 219 респондентів.

Опитування показало, що в загальнонаціональному рейтингу першість за рейтингом та охопленням залишилась незмінною у порівнянні з попередньою першою хвилею дослідження 2018 року: найвищі позиції займають «Хіт  FM», «Радіо П’ятниця» та «Люкс FM».

За показником рейтингу AQH% лідируючими радіостанціями в цій хвилі є: «Хіт FM», «Радіо П'ятниця», «Люкс FM» і «Шансон».

Дослідження також показало, що українці майже не змінюють своїх звичок радіослухання. Відмінність за місцем в топ-10 радіостанцій в порівнянні з попередньою хвилею дослідження 2018, мають лише радіостанції всередині своїх холдингів: «Русское Радио Украина» та «Радио Roks» (холдинг ТАВР) і «Наше радіо» та «Ретро ФМ» (холдинг УМХ) помінялися місцями.

Середньотижневе охоплення радіо становить 80%.

За цим показником з топ-10 вибуло «Авторадіо», а зʼявилося – «Мелодія ФМ».

За даними дослідження, портрет радіослухача має такий вигляд:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY