detector.media
01.08.2018 13:22
Новий канал запускає реаліті «Подіум» і оголошує кастинг молодих дизайнерів-початківців
Новий канал запускає реаліті «Подіум» і оголошує кастинг молодих дизайнерів-початківців
Новий канал узявся адаптувати американський формат реаліті-шоу Project Runway з ведучою та топ-моделлю Хайді Клум. Проект на замовлення Нового каналу знімає Friends Production.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Десятеро дизайнерів упродовж дев'ятьох тижнів виконуватимуть різні завдання від ведучої та експертів проекту: вигадуватимуть, кроїтимуть, шитимуть. Наслідок їхньої праці будуть оцінювати на реальних показах. Щотижня учасник, який проявив себе слабкіше за всіх, вибуватиме. Зрештою залишиться тільки один переможець. Який саме приз він отримає – прес-служба поки не розголошує.

«Ми б хотіли зробити для українців щось корисне, а не тільки дивувати народ убраннями з кукурудзи або рибальської сітки, – каже керівник проекту Мартина Макеєва (Friends Production). - Тому в кожному епізоді буде ужиткове завдання, коли учасникам, скажімо, треба переодягнути стюардес українських авіаліній, водіїв тролейбусів або поліціянтів».

На відміну від оригінального американського формату, де один епізод присвячено всього одному завданню, в українській версії в кожному випускові завдань буде три.

Щоб стати учасником проекту «Подіум», необхідно заповнити анкету.

Як повідомляв «Детектор медіа», 28 серпня, зі стартом нового сезону, на Новому каналі відбудуться прем’єри трьох проектів – «Заробітчани», «Оля» та «Київ вдень та вночі». Програми виходитимуть з вівторка по п’ятницю впродовж кількох місяців. 

Новий сезон відкриється проектом «Заробітчани» о 17:00. Журналісти програми розкажуть про професії екзотичних країн – Перу, Малайзії, Еквадору, Філіппін.

Цього ж дня о 18:00 на Новому каналі відбудеться прем’єра розважального ток-шоу «Оля» з ведучою Ольгою Фреймут. 

О 21:00 стартує п’ятий сезон серіаліті «Київ вдень та вночі» за участю нових героїв.

Фото: Новий канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY