detector.media
31.07.2018 20:15
Швеція надасть додаткову підтримку Реанімаційному пакету реформ у розмірі 380 тисяч доларів
Швеція надасть додаткову підтримку Реанімаційному пакету реформ у розмірі 380 тисяч доларів
З метою підтримки вже досягнутих результатів, сприяння подальшим реформам та для розвитку громадянського суспільства в Україні з 1 серпня 2018 року уряд Швеції надасть додаткову фінансову підтримку Секретаріату Реанімаційного пакету реформ (РПР) у розмірі 380 тисяч доларів на 12 місяців для подальшої безперервної діяльності коаліції.

Про це повідомляється в прес-релізі Посольства Швеції в Україні.

«Ми вдячні Швеції, яка завжди підтримувала РПР, а тепер стає найбільшим його партнером на наступні 12 місяців. Ми розраховуємо, що за наступні 12 місяців РПР отримає юридичний статус і подальше фінансування скеровуватиметься в РПР вже напряму», - зазначив директор Центру демократії та верховенства права та співголова ради РПР Тарас Шевченко.

Як відомо, РПР функціонує як координаційний центр для 83 неурядових організацій та 22 експертних груп, які розробляють, просувають і контролюють реалізацію реформ. За 4 роки завдяки адвокаційній та комунікаційній підтримці РПР було ухвалено 123 закони.

Центр демократії та верховенства права є співзасновником коаліції «Реанімаційний пакет реформ», а також протягом чотирьох років здійснює організаційну та фінансову підтримку коаліції.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY