detector.media
31.07.2018 17:30
Світлана Павелецька очолить департамент маркетингових комунікацій «1+1 медіа», а Олена Мартинова йде з групи
Світлана Павелецька очолить департамент маркетингових комунікацій «1+1 медіа», а Олена Мартинова йде з групи
З 1 серпня функції PR та маркетингу буде об’єднано у департаменті маркетингових комунікацій. Очолить департамент Світлана Павелецька, яка працювала на посаді PR-директора групи. Олена Мартинова, яка обіймала посаду директора зі стратегічного маркетингу з 2014 року, припиняє співпрацю з «1+1 медіа».

Про це повідомляється у прес-релізі, поширеному компанією.

«Ми вдячні Олені Мартиновій за 4 роки, які вона працювала в "1+1 медіа". Завдяки зусиллям її команди нам вдалось побудувати та реалізувати маркетингову стратегію, вдало перезапустити бренд каналів "1+1" та "2+2", запустити мультимедійні проекти та отримати чисельні перемоги на міжнародних преміях з маркетингу та дизайну. [...] З 1 серпня закінчується термін дії контракту, та за згодою сторін ми вирішили його не продовжувати. Наразі ми вирішили сконцентрувати функції, що відповідають за просування, в рамках одного напрямку. Я впевнений, що такий експеримент буде вдалим», - зазначив генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

Світлана Павелецька працює в «1+1 медіа» на посаді керівника PR-департаменту з грудня 2011 року. Її проекти були відзначені нагородами PRAVDA Awards, European Excellence Awards, Effie Awards, Promax BDA.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що директором з маркетингу каналу «Україна» замість Тетяни Свєтлової стала Олена Шворяк.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY