detector.media
31.07.2018 12:28
Проект Олексія Душки на каналі «1+1» називатиметься «Їмо за 100»
Проект Олексія Душки на каналі «1+1» називатиметься «Їмо за 100»
Новий кулінарний проект Олексія Душки, який отримав назву «Їмо за 100», глядачі каналу «1+1» побачать в ефірі восени.

Про це повідомляє прес-служба «1+1».

У новій програмі ведучий спробує довести, що вдома можна поїсти так само смачно, як і в ресторані, при цьому приготувати вишукану страву власноруч та нагодувати всю родину менш ніж за 100 гривень.

У кожному випуску «Їмо за 100» Олексію допомагатиме зірковий гість. За приготуванням їжі ведучий розпитає відомих людей про особисте та дізнається, наскільки вправні вони на кухні.

«У професійній кулінарії є два найважливіші аспекти – навички приготування їжі та вміння обирати правильні продукти. Другому я вже давно навчився та відшліфував ці уміння у проекті «Життя без обману», а от мої навички на кухні довелося трохи підтягнути в кулінарній школі. Проте створити вдома ресторан – абсолютно реально, і я доведу це глядачам у проекті «Їмо за 100», розкривши їм усі секрети, яким навчився у кулінарній школі та за роки роботи фуд-експертом», - розповідає про свій новий кулінарний проект сам Олексій Душка.

«Їмо за 100» є авторською розробкою каналу «1+1». Над проектом працює команда Управління журналістських проектів «1+1 медіа».

Як повідомляв «Детектор медіа», Олексій Душка, готуючись до нового проекту, проходив навчання в кулінарній школі свого друга Євгенія Чернухи, «куди Олексій пішов, аби підтягнути свої навички на кухні».

Нагадаємо, виробництвом проекту споживацьких розслідувань «Життя без обману» теж займається Управління журналістських проектів «1+1 медіа». 

 

Фото: «1+1» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY