detector.media
30.07.2018 19:20
Адміністратору сайта, на якому незаконно поширювали «Кіборгів», оголошено про підозру - Кіберполіція
Адміністратору сайта, на якому незаконно поширювали «Кіборгів», оголошено про підозру - Кіберполіція
Максимальна санкція, яка може бути застосована до адміністратора сайта, якщо його визнають винним, - позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Поліція оголосила про підозру адміністратору сайта kinoprostir.com, на якому незаконно поширювали український фільм «Кіборги». Про це повідомляється на офіційній сторінці Департаменту кіберполіції у Facebook.

«За результатами отриманих експертиз, чоловіку оголошено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 176 КК України. Адміністратором сайту виявився 31-річний уродженець Київщини. Раніше у його квартирі поліція провела санкціонований обшук, звідки було вилучено комп’ютерну техніку. Результати експертизи підтвердили, що за допомогою саме цієї техніки на піратському сайті "kinoprostir.com" було відтворено та розповсюджено аудіовізуальні твори з порушенням прав компаній-правовласників», - йдеться у повідомленні.

Максимальна санкція за ч. 3 ст. 176 КК (порушення авторського права) - позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Нагадаємо, що в червні 2018 року співробітниками Департаменту кіберполіції Національної поліції України було заблоковано роботу сайту kinoprostir.com, сервер ресурсу якого знаходився за межами України та протягом трьох років незаконно поширював фільми.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY