detector.media
29.07.2018 14:08
Медведчук погодився вступити в партію Рабіновича «За життя» і очолити напрямок «відновленню миру з Росією»
Медведчук погодився вступити в партію Рабіновича «За життя» і очолити напрямок «відновленню миру з Росією»
Глава Адміністрації Президента Кучми, лідер руху «Український вибір» та спецпредставник України з питань гуманітарного характеру в рамках Тристоронньої контактної групи Віктор Медведчук прийняв запрошення вступити в партію «За життя» і очолити напрямок щодо «відновленню миру» з Росією.

Про це заявив народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович в ефірі телеканалу «Україна», передає «Українська правда».

За словами Рабіновича, 25 липня у прямому ефірі він представляв програму своєї партії, а глядачі голосували за тих, кому можна довірити той чи інший напрямок.

«Українці запропонували, щоб Віктор Медведчук очолив напрямок із відновлення миру з Росією, відновлення переговорів із СНД», - сказав він.

За словами Рабіновича, в середу він запросив Віктора Медведчука в свою партію, у четвер розмовляв із ним, і той погодився.

Прес-служба Медведчука також повідомила, що той прийняв пропозицію Рабіновича.

«Я приймаю пропозицію Вадима Рабіновича і щиро дякую йому і всім, хто висловив мені довіру, проголосував за мою кандидатуру», – заявив кум президента Росії Віктор Медведчук.

Нагадаємо, за даними «Української правди», Медведчук є головним спонсором партії Вадима Рабіновича «За життя». Також видання повідомляло, що один із лідерів «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін веде переговори про створення спільної партії з Рінатом Ахметовим та Віктором Медведчуком для походу на майбутні вибори.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY