detector.media
27.07.2018 15:40
Режисером оновленого ситкому «Леся+Рома» став Гарік Бірча
Режисером оновленого ситкому «Леся+Рома» став Гарік Бірча
Режисером оновленої версії відомого ситкому «Леся+Рома», який називатиметься «Марк+Наталка», призначено актора Гаріка Бірчу. ICTV планує прем’єру на кінець серпня.

Про це повідомляє прес-служба каналу ICTV.

Робота над ситкомом «Марк+Наталка» стане режисерським дебютом для Гаріка Бірчі. За його словами, він довго чекав на таку можливість і впевнений, що розуміє специфіку роботи в такому жанрі.

Гарік Бірча також зіграє одну з ролей у ситкомі, а саме – сусіда Марка та Наталки.  

«Формат ситкомів я знаю і моя задача - зробити перезавантаження з новими героями та залучити аудиторію, яка дивилася "Лесю + Рому". Я думаю, актори мене розуміють, і сподіваюсь, що зі мною легко працювати. Режисерська робота для мене не така вже страшна, якою могла здатися», – коментує він.

Нагадаємо, раніше режисером ситкому було заявлено театрального режисера, художнього керівника «Дикого театру» Максима Голенка.

За сюжетом, головні герої Марк і Наталка живуть разом, кохають одне одного й намагаються розібратися з проблемами, що виникають ледь не на кожному кроці. Ситком побудований за принципом підглядування: глядач бачить реальних героїв  і слідкує за тим, як ці двоє закоханих винаходять свій рецепт сімейної ідилії.

Нагадаємо, ситком «Леся+Рома», що вийшов в Україні в 2005 році з Ірмою Вітовською та Дмитром Лалєнковим у головних ролях – це адаптація франко-канадського проекту Un gars, une fille («Хлопець, дівчина») про стосунки між чоловіком і жінкою.

Цього року канал ICTV вирішив перезапустити проект, адаптувавши його до нових українських реалій.

Як писав «Детектор медіа», виробництвом ситкому займатиметься продакшн-компанія «Роги та копита» (продюсерка - Олександра Лозинська).

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY