detector.media
27.07.2018 10:37
На Івано-Франківщині викрито чоловіка, який популяризував ОРДЛО в соцмережі – СБУ
На Івано-Франківщині викрито чоловіка, який популяризував ОРДЛО в соцмережі – СБУ
Служба безпеки України повідомляє про викриття мешканця Івано-Франківської області, який в одній із російських соціальних мереж розповсюджував матеріали антиукраїнського характеру. Чоловік визнав свою вину та співпрацює зі слідством

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Правоохоронці встановили, що чоловік на сторінці в соцмережі, зареєстрованій на вигадані дані, розміщував дописи із закликами до зміни державного кордону України та популяризував терористичні організації "Д/ЛНР"», – йдеться у повідомленні.

Також СБУ інформує, що під час обшуків за місцем проживання чоловіка вилучено мобільний гаджет із доказами розміщення сепаратистського контенту.

Чоловіку оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 110 Кримінального кодексу України (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Він повністю визнав свою вину та пішов на співпрацю зі слідством, повідомляє СБУ.

Нагадаємо, у червні 2018 року Служба безпеки України повідомила, що викрила завербованого ФСБ мешканця Кам’янець-Поодільського на інспіруванні міжнаціональної ворожнечі та антиукраїнській пропаганді в інтернеті.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY