detector.media
25.07.2018 19:00
Телеканал «1+1» покаже другий сезон серіалу про українських заробітчанок «Наші пані у Варшаві. Нові пригоди»
Телеканал «1+1» покаже другий сезон серіалу про українських заробітчанок «Наші пані у Варшаві. Нові пригоди»
30 липня о 20:15 на «1+1» відбудеться прем’єра нового сезону мелодраматичного серіалу про українських заробітчанок із Галичини «Наші пані у Варшаві. Нові пригоди».

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У другому сезоні стрічки головні героїні Поліна, Уляна, Оля та Світлана продовжать боротьбу за власне щастя. Поліна спробує започаткувати бізнес, а Уляна шукатиме час для уроків музики й розвитку власного таланту - гри на скрипці. Інші дівчата турбуватимуться не лише про гроші, а й про особисте життя: Оля спробує налагодити стосунки з Томеком, а Світлана точно вирішить, чи має ніжні почуття до закоханого в неї адвоката. 

Чотирьох подруг в українській версії серіалу озвучили популярні акторки та телеведучі. Голосом Поліни, яка втратила власну модельну агенцію на батьківщині, заговорить Альона Яблучна, відомаролями у серіалах «Центральна лікарня» та «Село на мільйон». Інтелігентну дівчину Уляну озвучила телеведуча та акторка Лілія Ребрик, а голосом Людмили Барбір, як і в першому сезоні, говоритиме романтична Оля. Як відомо, у попередньому сезоні стрічки подруги в Польщі зупинялися у знайомої українки Світлани, яка вже тривалий час проживає в Польщі та заробляє на життя кілінговими послугами. Її озвучила акторка Ольга Сумська.

Нагадаємо, 13 червня 2016 року на телеканалі «1+1» відбулася прем'єра польського мелодраматичного серіалу «Наші пані у Варшаві», оригінальна назва - «Дівчата зі Львова».

3 вересня 2017 року Перша програма Польського ТБ розпочала показ другого сезону телесеріалу «Дівчата зі Львова».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY