detector.media
25.07.2018 11:52
28 липня стартує курс безкоштовних освітніх лекцій – Media Lounge
28 липня стартує курс безкоштовних освітніх лекцій – Media Lounge
28 липня о 15:00 Вища школа Media & Production запускає проект Media Lounge – серію щотижневих освітніх лекцій, спікерами яких стануть фахівці медіаіндустрії. Двогодинні зустрічі проходитимуть у форматі мітапу або майстер-класу в столичному закладі «Barbara Bar».

Кожен охочий може стати слухачем лекцій проекту Media Lounge безкоштовно. Щоб відвідати захід потрібно попередньо зареєструватися  на сайті Вищої школи Media & Production. Кількість місць − обмежена.

Перша лекція у рамках Media Lounge відбудеться в суботу, 28 липня, о 15.00. Її лекторами стануть режисер Євген Баранов та актор Дмитро Пчела, які у форматі «Актор-режисер» розкажуть про комунікацію режисера і актора на майданчику, розберуть, хто такий сучасний герой і яка його драматургія, розглянуть різні сценічні підходи і школи. Детальніше про наповнення лекції Дмитра та Євгена у новині на корпоративному порталі Вищої школи.

Лекторами наступних зустрічей стануть головний редактор L'Officiel Україна Уляна Бойко з темою «Створення мультиплатформного контенту», генеральний продюсер 1+1 Продакшн Вікторія Баранова з надихаючою лекцією «Не кожна група − команда», ведучі програми «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв та Людмила Барбір, які розкажуть про «Життя в стилі прямого ефіру». 

Програма, дати та час усіх зустрічей у рамках проекту Media Lounge доступні за посиланням. За оновленнями та анонсами слідкуйте в офіційній групі Вищої школи Media & Production у Facebook та Instagram.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY