detector.media
24.07.2018 19:25
Держкіно надало майже 22 млн грн підтримки на створення історичного трилеру «Викрадення диявола»
Держкіно надало майже 22 млн грн підтримки на створення історичного трилеру «Викрадення диявола»
24 липня Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Гарнет Інтернешнл Медіа Груп» контракт про надання повнометражному копродукційному фільму «Викрадення диявола» державної фінансової підтримки розміром 21 млн 922 тис. 640 грн.

Про це повідомляється на сайті Держкіно.

Зазначається, що загальна вартість виробництва фільму складає 115 млн 676 тис. грн.

Продюсером фільму з української сторони виступає Андрій Єрмак.

В основі сюжету картини лежить реальна історія, яку розповів агент Моссада Пітер Цві Малкін про захоплення Адольфа Ейхмана – організатора Голокосту, який потім знайшов притулок в Аргентині. Замість того, щоб «ліквідувати» свою ціль, ізраїльським агентам наказали вистежити Ейхмана і таємно вивезти його до Ізраїлю, де б він постав перед судом.

Проект «Викрадення диявола» став одним із переможців 10-го конкурсного відбору Держкіно. Фільм є копродукцією України, Франції та Литви. Режисер стрічки та автор сценарію – французький режисер Філіп Азуле

Завершення виробництва фільму заплановане на 2020 рік.

Нагадаємо, 11 липня Держкіно уклало з кіностудією «Кінематографіст» контракт про надання кінопроекту «Давид – свято довжиною в життя» державної фінансової підтримки розміром 3 млн 704 тис. 836 грн, що і складає загальну вартість виробництва фільму. Документальний фільм з елементами анімації розповість про творчість режисера-мультиплікатора Давида Черкаського.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY