detector.media
24.07.2018 19:00
Медіа-хаб «Твоє місто. Чернівці» збирає на краудфандингу кошти на продовження діяльності
Медіа-хаб «Твоє місто. Чернівці» збирає на краудфандингу кошти на продовження діяльності
Зараз медіа робить команда з двох осіб за підтримки львівської редакції та фрилансерів.

Медіа-хаб «Твоє місто. Чернівці» запустив краудфандингову кампанію на спільнокошті «Велика ідея». Про це повідомляється на сайті видання.

Мета – зібрати 66 670 гривень на діяльність медіа упродовж трьох місяців. За цей час видання планує знайти ресурси для продовження і розвитку системної діяльності медіа-хабу. Також його відібрано у конкурсі міжнародного фонду «Відродження», який подвоїть зібрану суму в разі успіху цієї кампанії. 

Tvoemisto.tv запустило видання у Чернівцях взимку 2018 року. Метою було висвітлювати локальні події та процеси, розповідати про інновації, якість життя, бізнес та урбаністику Чернівців. Зараз медіа робить команда з двох осіб за підтримки львівської редакції та фрилансерів.

Краудфандингова кампанія триватиме 45 днів – до 6 вересня. Підтримати проект можна за посиланням

Як повідомляв «Детектор медіа», 12 квітня сайт «Твоє місто. Чернівці» оприлюднив заяву редакції та наглядової ради медіа-хабу «Твоє місто» (Львів) про те, що вони не розділяють позицію чернівецьких інвесторів щодо редакційної політики видання і що проект «призупиняє активну діяльність». 

Директор львівського медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко і редакторка видання «Твоє місто. Чернівці» Христина Гаврилюк заявили, що інвестори хотіли мати можливість безпосередньо комунікувати із журналістами в редакції та висловлюватися, що їм подобається, а що – ні.

Згодом колишній директор видання «Твоє місто. Чернівці» Олександр Білоус прокоментував «Детектору медіа» своє бачення причин призупинення активної роботи проекту.

У травні стало відомо, що видання «Твоє місто. Чернівці» відновлює роботу та змінює формат.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY