detector.media
23.07.2018 12:07
Новий канал запускає лінійку щоденних проектів
Новий канал запускає лінійку щоденних проектів
28 серпня, зі стартом нового сезону, відбудуться прем’єри трьох проектів – «Заробітчани», «Оля» та «Київ вдень та вночі». Програми виходитимуть з вівторка по п’ятницю впродовж кількох місяців

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Новий сезон відкриється проектом «Заробітчани» о 17:00. Журналісти програми розкажуть про професії екзотичних країн – Перу, Малайзії, Еквадору, Філіппін.

«Вони (журналісти – ДМ) опускалися з камерою на вісім метрів під воду й підіймалися у гори на висоту 3 тисячі метрів. Знімали навіть лежачи в лікарні під крапельницею! Народ привіз із відряджень тисячі гігабайтів матеріалу, який ми зараз монтуємо у режимі 24/7», – прокоментувала шеф-редактор проекту Нового каналу Діна Козеровська.

Цього ж дня о 18:00 на Новому каналі відбудеться прем’єра розважального ток-шоу «Оля» з ведучою Ольгою Фреймут. 

«Інтернетом ходять чутки, що програма "Оля" про хейтерів. Тих, хто про мене написав погано у соціальних мережах. Але це лише невеличка рубрика проекту. У мене в намірах показати у кожному дитину. Зараз команда працює на те, щоб підкреслити у людях найкраще», – прокоментувала пані Фреймут

О 21:00 стартує п’ятий сезон серіаліті «Київ вдень та вночі» за участю нових героїв.

«Нові герої диктуватимуть новий сюжет. Скажу тільки, що вони заселяться у ту ж квартиру. Як і чому – побачите у перших епізодах», – розказала керівник творчого об’єднання Інна Мельик.

В ефірі Нового каналу проекти виходитимуть з вівторка по п’ятницю упродовж кількох місяців.

 

Як повідомляв «Детектор медіа», в квітні нинішнього року Новий канал розпочав роботу над розважальним ток-шоу «Оля», яке є адаптацією американського формату Show Ellen Degeneres («Шоу Еллен Дедженерис»). Ведуча – Ольга Фреймут.

Журналістське реаліті про роботи у всіх країнах світу «Заробітчани», стартувало на Новому каналі 10 квітня 2018 року. Проект вперше з'явився на телеканалі у 2017 році як рубрика програми «Абзац!».

Старт серіаліті «Київ вдень і вночі» в ефірі Нового каналу відбувся 8 березня 2016 року.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY